Saphir Solar-Veranda
Alleen met de Saphir Solar-Veranda kun je echt binnen en buiten zitten
Saphir Solar-Veranda

Saphir video klik op foto

 

Hier kunt u als partikulier aanvraag doen voor meer informatie en prijzen.

Bent u als bedrijf geinteresseerd. Wij zoeken nog wederverkopers.

Voor o.a. de unieke:

Solar-Veranda Saphir

Zwembadoverkappingen

Rondogard Serres

Vitello-Flex-glas schuifoverkappingen 

Ga naar WWW.TRANSPARANTBOUW.NL  bij contact

Solar-Verandas

De nieuwe Saphir Solar-Veranda of ook wel serre of Veranda genoemd bied de mogelijkheid indien gewenst, door verschuiven naar links of naar rechts van de complete beweegbare boogdelen over de vaste boogdelen via een rails aan de vloer en aan de muur om een volledig vrije ruimte te creëren alsof u buiten op een terras in het vrije zit. Dit is uniek. Zelfs een opening van 75% is mogelijk. Het verschuiven van de boogdelen gaat licht, zelfs een kind heeft er geen moeite mee. Een zonwering is een must, deze is handbediend tegen een voordelige meerprijs leverbaar in diverse dessins en wordt bij de Saphir geplaatst aan de binnenzijde. 

Waarom SOLAR? Door de ronde boogvorm laat de Saphir de stralingswarmte van de zon volledig door echter de UV stralen niet. Zelfs in de winter wordt het snel behaaglijk warm in deze serre en bij geopende deuren ook naar de naastgelegen woonruimte. Levert dus een besparing op aan stookkosten voor de aangrenzende woonruimte. In tegenstelling van rechthoekige serres of veranda's die de zonnestralen maar voor maximaal 20% doorlaten. Lekker bruin worden ook in de winter gaat in de Saphir sneller als buiten op het terras, in glazen serres helaas niet. Glas laat namelijk de zonnestraling voor bruining niet door.

De Saphir is dan ook zeer geschikt voor aanbouw aan huis, als terras-overkapping of overkapping van uw Jacuzzi of zwembad of zakelijk bijvoorbeeld Luxe Horeca terras. Lengte is onbeperkt en breedte is zelfs tot 10 meter geen probleem. Ook vrijstaand rechthoekig en rond of een combinatie hiervan is mogelijk, bijvoorbeeld als luxe tuinhuis.

De Saphir wordt geleverd in dubbel gecoate elegante aluminium profielen, standaard kleuren zilver of antracit(andere kleuren tegen meerprijs mogelijk), met als beglazing bijna onbreekbaar Polycarbonaat massief 4mm. Dus ook een extra inbraakbeveiliging. De Saphir kan geleverd worden op maat in lengtes en breedtes naar wens van de klant, ook cirkelvormen zijn mogelijk.

Het onderhoud van de Saphir serre veranda is zeer gering 1 x per jaar grondig schoonmaken met gebruik van veel water is voldoende. Vuil dat op de beglazing valt zal zich niet kunnen aanhechten omdat de beglazing geen Poriën heeft en ook door de boogvorm zal het vuil bij de eerstvolgende regenbui weer vanzelf met het regenwater verdwijnen. Polycarbonaat vergeelt niet het blokkeert de UV stralen die de vergeling en snellere veroudering veroorzaakt, de garantie is 10 jaar. Tegen een meerprijs is Polycarbonaat met extra krasvast coating, gematteerd of in kleur leverbaar. 

De Saphir is Uniek en het nieuwste op het gebied van overkappingen serres en veranda's en een zeer degelijk produkt, made in Germany en sinds 1964 een van de modernste bedrijven in Europa op het gebied van overkappingen voor zwembaden woningen en Horeca. 

De garantie is 10 jaar op materiaal en eventuele fabrikage fouten.

Een exacte prijs voor een Saphir is alleen mogelijk als wij beschikken over de juiste maten. Het aantal zijdelen, kleur, zonwering en de afmetingen bepalen mede de prijs. 

Om u een idee te geven van het kostenplaatje geven wij u een ruwe prijsindicatie van een Saphir inclusief plaatsing:

Deze begint bij 1250euro per vierkante meter grondoppervlak. 

Dus bijvoorbeeld een Saphir serre veranda met zonwering van 5m lang en 2,5m breedt met 2 zijdelen waarvan 1 zijdeel met schuifdeur. Prijs ca 15000euro.

Dat is dan inclusief het inmeten, 21% BTW, kleur antracit of wit, transportkosten, plaatsen en water en winddicht opleveren.

 

Partikuliere geinteresseerden in de Benelux nemen met ons kontakt op:

Ook zoeken wij nog zelfstandige bedrijven/wederverkopers voor diverse regio's in Nederland.

Fa.Transparantbouw Zustersstraat 23 Venlo 5914XX. Tel: 0773200417

Showroom en Magazijn van Coehoornstraat 22a Venlo 5916PH Tel: 0655904305

info@transparantbouw.nl

www.transparantbouw.nl

 

Voor meer foto's ga naar de Albums op deze site

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld